Over ons

De start van Heremans Keukens

Grootvader Michel maakte ze volledig artisanaal, in zijn werkhuis achteraan in de tuin, waar hij moeder Maria kon horen roepen dat het eten klaar was. Als eerlijke, hardwerkende kempenaar zag hij zijn bedrijf even hard groeien als zijn zoon, die tussen spaanders en schroeven groot werd. 

Zoon Kris investeerde in een moderne hal, een professionele werkomgeving voor hun groeiend familiebedrijf. Onder zijn leiding werd Heremans Keukens een gevestigde waarde in Lille en omstreken.
Waar we nu staan

Ondertussen staat kleinzoon Jynthe klaar om de fakkel over te nemen, even gedreven als zijn grootvader om het bedrijf verder te laten groeien. 

Kimberly, de wederhelft van Jynthe, zorgt voor het warme ontvangst en begeleid u in het volledige creatieve en financiële proces. Zij zorgt ervoor dat uw interieurdromen realistisch uitgevoerd kunnen worden. 

Drie generaties vakmensen, 60 jaar ervaring.
Bij ons bent u dus in goede handen.
Keukens en interieurs voor ieders budget

Of het nu gaat over een luxueuze villa of een appartement in het dorp. Wij staan voor elk project en elk budget klaar met onze kennis en vakmanschap. Je zal snel merken dat wij voor elk project even hard ons best doen, want wij zijn er van overtuigd dat iedereen recht heeft op een mooi en betaalbaar interieur. Offertes voor uw keuken of interieur zijn steeds vrijblijvend te verkrijgen. 

Droomt u van een nieuwe keuken, badkamer of interieur?