Werkwijze

Ben je opzoek naar een mooie keuken, badkamer of een prachtig interieur? Kom langs in onze showroom in Lille en laat je inspireren! Wens je advies op maat? Maak een afspraak en wij helpen je graag verder.  

1_ Inspireren & bespreken

Bij een eerste ontmoeting kom je bij Kimberly terecht in onze kleine maar gezellige toonzaal. Hier bespreken we samen wie jullie zijn en wat jullie interieur wensen zijn. Gaat het om een nieuwbouw of renovatie? We bekijken alle mogelijkheden en Kimberly kan zich al snel voorstellen hoe de nieuwe keuken er kan uit komen te zien. We geven ook voldoende informatie over de verschillende materialen zodat u hier zeker de juiste keuze in kan maken!

2_ Ontwerpen & budgettering 

Bij een 2e afspraak komen jullie kijken naar de eerste ontwerpen van de nieuwe keuken of interieur. Hierbij kunnen we ook ter plaatse wijzigingen doen aan de tekening zodat jullie direct kunnen zien wat de aanpassing doet aan het ontwerp.

Ook bespreken we een eerste offerte en bekijken we of deze binnen het budget past. Kimberly zorgt er steeds voor dat uw dromen toch haalbaar zijn binnen het budget, soms kunnen kleine aanpassingen het verschil al maken.

3_ Bestellen & technisch finaliseren

Overtuigd om met ons samen te werken? Dan spreken we nog een keer af om finaal alles in detail te bespreken/bevestigen en de juiste materialen en kleuren te kiezen. Ook details zoals de hoogte van het werkblad, kleuren van de schuiven e.d. worden dan ook bepaalt zodat de keuken tot in de laatste details naar wens is. Nu kunnen ook de technische plannen voor sanitair en elektriciteit afgewerkt worden zodat u deze kan bezorgen aan de aannemer.

Zolang de opmeting nog niet gebeurd is kan u steeds terug komen om op het laatste moment nog wijzigingen te doen aan uw keuken of interieur. Nog snel een andere kleur of een ander materiaal kiezen? Toch nog een kast door een ladenblok veranderen? Geen probleem!

4_ Opmeting, productie & plaatsing

Tijdens de opmeting bekijken we finaal of het ontwerp mogelijk is en er geen wijzigingen meer moeten aangebracht worden. Indien dit wel zo is wordt dit onmiddellijk ter plaatse met de klant besproken. Zodra alles technisch op punt staat gaat alles in onze productie orders en planning. 

Na enkele weken kan u ons verwachten met uw nieuwe keuken en interieur en zorgen wij voor een perfecte plaatsing en afwerking

Ook voor de na service staan wij voor u klaar, niet tevreden of een defect? Geef ons een seintje en wij lossen het zo snel mogelijk voor u op! 

Droomt u van een nieuwe keuken, badkamer of interieur?